Laatste nieuws

EK2020BAL is ONZEORANJEBAL geworden!

Niet deze zomer maar volgend jaar wordt het EK gehouden, om ook de komende jaren verder te kunnen hebben we onze naam veranderd in Onze Oranje Bal! Ons als samen, saamhorig en betrokken. Oranje is voor ons allemaal!

Drukwerkstudio!

Wil je net als Drukwerkstudio.nl ook mee doen aan eensgezindheid en steun je ook ons #ORANJE! met deze EK2020BAL. Drukwerkstudio uit Woerden zal deze ballen gaan gebruiken om hun merk tijdens en rond het EK2020 te promoten. Wij willen Denny van den Bosch van Drukwerkstudio dan ook bedanken voor deze bestelling en wensen hem veel plezier met zijn voetballen en met het EK natuurlijk!

Eerste lichting EK2020BAL

De 1e lichting ballen zijn binnen! Campagne voor de EK2020 kan van start. Doe mee en laat je stem horen voor eensgezindheid! Bestel vandaag nog deze unieke bal! #clubactie #bedrijven

Cancelled

Afgelopen week werd door de UEFA EK2020 verschoven naar volgend jaar, een verstandige keuze natuurlijk. Natuurlijk balen wij mee, enkele bedrijven kregen deze week de eerste zending. Hun logo samen met de tekst EK2020 werd bedrukt en we konden het niet meer terug draaien.

Unieke bal bestel hem nu!

Zal het eindelijk weer een top voetbal zomer worden voor #onsoranje. Na jaren van afwezigheid speel het Nederlands elftal 3 thuis wedstrijden in de Johan Cruyff Arena. Om #Oranje te steunen hebben we deze unieke EK2020BAL ontwikkeld, Bestel deze vandaag nog met jouw eigen logo op 2 plaatsen!

ONZE ORANJE BAL
E-mail: info@onzeoranjebal.nl | Telefoon: (+31) 649916218